Dacel Mühendislik

Ana Sayfa > Markalar

WECON

 

2004 yılında kurulduğundan bu yana WECON, HMI ürün grubunda önemli ilerlemeler katederek otomasyon ürünleri Ar-Ge konusunda uzmanlaşmış bir firma olmuş, 2012 yılının Haziran ayından itibaren de PLC ürün grubunu geliştirmeye başlamıştır. Bu faaliyet ile WECON ürün grubunu genişleterek otomasyon alanında çekirdek teknoloji konusunda söz sahibi olmuştur.
LEVI serisi operatör panelleri bugün, makine, metalurji, kimya, petrol sanayi ve diğer sanayi alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Uzakdoğunun önde gelen endüstriyel otomasyon ürünleri üreticisi olarak Wecon müşterilerin güvenini kazanmış ve ürünler için mükemmel geri dönüşler alınmıştır.
Yeni teknolojileri takip eden üretim hattı, bilimsel ve titiz kalite yönetim sistemi, basit ve etkili bir Ar-Ge sistemi, teknik servis anlayışı ile WECON, her zaman daha kaliteli, daha kolay, daha güvenilir otomasyon ürünleri üretmek için çaba sarf etmektedir.
Kuruluşundan bu yana şirket genç, enerjik, çok yetenekli çalışma arkadaşlarını bünyesinde bulundurarak, otomasyon alanında ve ürün geliştirme teknolojinin bir toplu toplamak, değerli bir hizmet deneyimleri çok toplamak, tüm WECON iş başarının anahtarıdır.
WECON'un yeni sloganı "Otomasyonda birinci sınıf marka olmak". Bu slogan aynı zamanda tüm WECON çalışanları ve partnerlerinin de ortak hedefidir.